måndag 2 februari 2009

Björns cykelväg till jobbet

Då så vänner. Äntligen ska ni få en rejäl dos information om vilklen cykelväg som egentligen är bäst mellan vår lägenhet och Björns kontor. Vi förstår att ni har längtat länge efter detta. Därför är vi nu glada att kunna presentera denna färgstarka, heltäckande redogörelse med dagsfärska bilder.

Överblick över Guangzhou där vår lägenhet är utmärkt med A och kontoret med B. Bokstaven C är vår gamla lägenhet och sjukhuset är utmärkt med D.

Denna bild märker ut de första trevande försöken. Vi ser här att det skulle kunna gå att optimera om man bara lyckades hitta en väg genom ett gammalt kinesisk kvarter (kan liknas med en smal mörk labyrint) samt under den stora motorvägen.

Kära vänner. Idag lyckades Björn hitta en väg genom labyrinten. Med några "ni hao" och "xie xie" lyckades den vite dåren på cykel vingla sig igenom kvarteret.

Labyrintens ingång.

Det är bra att följa efter någon som ser ut att veta vart han/hon ska.

Mörkret råder i de trånga kvarteren dit solens strålar aldrig letar sig ner.

Hej hej.

1 kommentar:

Anonym sa...

HUUU!!!!
Den där labyrinten såg ändå ganska ljus och inbjudande ut, om man jämför med den, som var nära att sluka din mor o far, Björn. En nära-döden-upplevelse! Där hade det inte gått att cykla, inte ens för en kines med en frysbox och ett knippe frigolit på pakethållaren. Puss o kram
Björnmor