lördag 21 februari 2009

Björn tar till kniven med Beethoven

Efter vissa påtryckningar från sin fru var det äntligen dags för Björn att lägga sig på operationsbordet. Nu ska skavanken på ögonlocket tas bort. Den har blivit större med tiden, och orsakar tårar och sälta under ögat.

Ojoj vilken ful ankunge.

Undersökning av doktor Mao som säger att en liten operation ska göra biffen. Vi ska komma tillbaka redan nästa dag.

Ögat tvättat och det är dags för operation.

Två timmars väntan och tio minuter laserkniv senare är Björn glad och nöjd.

Och se vilken ståtlig svanprins som fanns bakom ögat. Doktorn ordinerar ögondroppar och salva i en vecka. Sen ska det kännas som vanligt.

Också var det det här med Beethoven. Den mest populära mobilringsignalen bland doktorer, sköterskor och ögonpatienter verkar vara "Für Elise". Mobilerna behöver inte vara avstängda på sjukhuset och man får ringa hur mycket man vill. Dessutom hade grindvakterna utanför sjukhuset valt samma signaturmelodi när grindarna öppnades och ständes. Och inte nog med det. När ett nytt väntnummer trycktes fram i receptionen så plingade den välkända melodin ut i högtalarna och spridde glädje bland folket:

Di-di-di-di-di-da-di-di-doooo
Da-di-di-doooo...

Hej hej

2 kommentarer:

DiscoWolf78 sa...

Oj, det var ju en lite otäck historia, men ögonlocket ser ju fint ut på bilden. Nu förstår jag vad du pratade om häromdagen. Inget fotinlägg här inte.

Spelningen gick utmärkt! Kan avnjutas härifrån:

http://www.lastfm.se/music/DiscoWolf78/Live+At+Bl%C3%A5+Hallen

Lotta sa...

Carina, vilken tur att du först hade testat den kinesiska sjukvården så Björn kunde känna sig lugn när de skulle skära i honom..