lördag 6 december 2008

Då har flyttlasset gått

Var kommer alla grejer från? Flygbolagen tillåter ju bara 20 kilo vardera.


Allt ovan (förutom fast möblemang och tv och såna grejer)
är nu för- och inflyttat i vårt nya hem:

Bergman/Andersson
New World Executive Residence
T26-503
46 Hai Feng Road
Zhujiang New City
Guangzhou 510627
Guangdong
PRC

+86-20-38371689

Hjärtligt välkomna!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej kompisar!

Mycket grejer bli det men se till att vara lite smart nu Carina och ta med dig massa saker. Du kan ju inte bära så då tar Björn hand om allt.

Fler smarta tips följer... när jag kommer på dom.

Kram från Gruva

Per sa...

Vad är det här? Ett inlägg med bild och allt. Men saknas det inte en tävling? Jag som hade börjat räkna prylar och skriva ner vad allt kommer ifrån.

Pernilla sa...

Tack för flyttmailet! Det gjorde att jag till slut hittade till denhär bloggen också... Men nu är den i min RSS-läsare! Nu när ni ska bo i Kina så länge kan ni ju passa på att turista i Nordkorea också! Kolla denhär dokumentären i 14 små delar så får ni instruktioner för hur man tar sig dit: http://www.vbs.tv/shows.php?show=1442318652 Ha det så bra! :)

Anonym sa...

skulle vilja se lite bilder från nya lyan, kram syster yster (karin)

BoC sa...

Då ska vi se...

Hej Gruva
Carina tog nog med sig alla saker hon kunde. Det gjorde ingenting för Björn fick bra bärhjälp av både Cash och McDonald (våra mäklare). Carina var så duktig och organiserade alla saker i vårt nya hem. Nu är det väldigt fint här. Längtar tills nästa tips. Kanske något om blöjbyte...

Hej Per.
Tyvärr ingen tävling i detta inlägg. Tävlingarna kommer att återupptas i kommande inlägg.

Hej Pernilla
Skönt att du nu kommer få uppdateringar direkt via RSS :-) Du vet allt hur man följer en blogg. Nordkorea vet jag inte om vi har haft på listan som potentiella resmål. Kanske efter dokumentären. Hur går det med er logia?

Hej syster
Nu när vi har fått fint här ska vi lägga upp bilder från lägenheten också. Framförallt från gästrummet som står färdigbäddat inför eventuellt besök :-) Kram kram.

Pernilla sa...

Loggian innehåller just nu bara en gammal soffa och några nästan tomma flyttkartonger, som borde förpassas till källaren... Men vi har önskat oss växter i julklapp och kommer kanske sen kunna förvandla den till ett orangeri. :) Nordkorea verkar för övrigt ej vara överexploaterat av turism än, så det kan vara bäst att passa på innan det är försent. ;) Kram!