lördag 11 oktober 2008

Cheap shoes (part II)

Då är det dags att presentera alla Björns skor.

I Guangzhou är det runt 20-30 grader varje dag hela året om. Regnperioder finns givetvis men så här års är det inte så många regndagar. Ni förstår ju nu att man måste vara rejält utrustad.

För att klara av alla dessa knepiga väderförhållanden har Björn följande fotdon: Ett par havaianas, ett par supersnabba oranga löparskor, ett par Crocs i färgen puls, ett par mindre snabba träningsskor, ett par outdoor-skor att ha i bergen, ett par gula för shopping, ett par Adidas i jeans med kardborre, ett par svenska Tiger till fint, ett par sandaler för leisure walks, ett par vita Bally till Guangzhous innekrogar, ett par finskor till kostymen och sist men inte minst ett par vita sneakers.
Det finns vissa par som luktar lite sämre än dom andra...

Hej hej

5 kommentarer:

Per sa...

Hej hej

Jag tycker att dom där jeans-skorna ser fräsiga ut! Till vilken aktivitet har man dom?

När man kommenterar bloggar är det ju populärt att skicka med länkar till grejor. Här är en länk till en sida jag hittade häromdagen i min gmail. Den verkar som gjord för mig:

http://hatlistan.se/

Har inte listat ut en om man kan föreslå utländska personer

Larrebarre sa...

Jag tror att skorna bakom foppatofflorna luktar minst fräscht. Från min vinkel ser dom välanvända ut. Sen tror jag att tack vare god ventilation så luktar just foppatofflorna bäst.
Vad har jag vunnit?

CoB sa...

Hej Per

Vilken trevlig länk. Jag och Carina röstade upp Tito, Pappa D och Anna Book. De första två är ju faktiskt inte ens snälla och den tredje tyckte vi var hemskt ocharmig i ett avsnitt av Musikmaskinen som Carina råkade texta.

Vilka har du röstat på?

CoB sa...

Jeans-skorna brukar jag ha till mina vita linnebyxor och de passar både till kontoret och biobesök. De är väldigt praktiska då man spänner fast dem med ett kardborreband.

Apropå lukten så kan vi rapportera att de gula luktar nog sämst och att sandalerna för leisure walk är nog de fräschaste i och med att de var helt nyinköpta när bilden togs. Att de var nyinköpta beror i sin tur på att förra paret hade den överlägset ruttnaste stanken.

Men ditt gissningsfrieri kommer givetvis att belönas vid nästa Sverigebesök.

johanna sa...

Jag tycker att det skulle vara spännande att se en bild på Carinas skor också. Kanske även med en beskrivning av användningsområde...